De eerste week

De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er al weer op. En wat is hij snel gegaan!
De week begon met een paar nieuwe gezichten in de groep. In groep 5/6 hebben we een nieuwe klasgenoot: Maud. Ook was juf Romee al 3 dagen in de klas. Op donderdag en vrijdag was juf Demi er. Zij komt twee dagen per week stage lopen in onze klas.
We hebben geluisterd naar elkaars vakantie verhalen. Ook hebben we elke dag een Klassen bouwer en/of teambouwer gedaan. Daarbij leren de kinderen elkaar nog beter kennen.
Verder hebben we al hard gewerkt bij de verschillende vakken. Zo heeft groep 5 geoefend met de tafel van 7 en groep 6 met het cijferen rekenen. Bij spelling hebben we de afgelopen week categorieen herhaald die we vorig jaar geleerd hebben. Ook hebben we al geknutseld en getekend. Ik ben trots op alle jongens en meiden voor het harde werken zo in de eerste week. We gaan er samen een fijn schooljaar van maken!

Meerdere groepen

Bieb in de klas

Vandaag kwam Martijn van de bibliotheek in de klas. Ze ...