Reminder Koningsspelen

Beste ouders/verzorgers,
Over 2 dagen is het zover, de Koningsspelen 2019! Nog even een paar dingen op een rij:
- we ontbijten met groep 1-4 op school. Uw kind brengt hiervoor een bord, beker en bestek (voorzien van naam en in een plastic tasje) mee naar school
- de kinderen gaan spellen spelen in de school, om de school en op het grasveld. De weersvoorspelling voor vrijdag is prima. Hou er rekening mee, dat uw kind lekker warm is aangekleed (het kan wat fris aanvoelen) en het gras kan vochtig zijn (handig om hier rekening mee te houden)
- de kinderen krijgen op school een traktatie, dus ze hoeven geen eten en drinken mee te nemen .
- zowel de kinderen als de hulpouders mogen deze dag in het oranje of in de kleuren van de Nederlandse vlag naar school komen

Voor de hulpouders: jullie krijgen vandaag een pakket thuis met alle spellen, zodat jullie weten welke spellen er te spelen zijn. Jullie mogen vrijdag samen met jullie kind(eren) naar school komen.

Met zijn allen gaan we er een gezellige sportieve Koningsdag van maken!

Groetjes
Juf Sylvia, meester Job en juf Ingrid.