Studiedag

Beste ouders,

Vandaag hebben we een stimulerende studiedag achter de rug met Frank van "onderwijs maak je samen". We zijn flink aan de slag gegaan en naast een hoop enthousiasme en inspiratie, hebben we ook tools en handvatten gekregen om verder mee aan de slag te gaan om ons onderwijs nóg beter te maken...

De (basis)opstelling in de klas hebben we al aangepakt. We wilden en konden niet wachten tot de vakantie en dus hebben de kinderen ondertussen allemaal een nieuwe plaats gekregen met een schouder- en oogmaatje. De start morgenvroeg zal misschien wat rommelig zijn, maar we zijn overtuigd dat dit een hele fijne dynamiek zal teweegbrengen en kijken uit naar al het moois dat we verder nog samen gaan doen dit schooljaar!

Groetjes
Juf Ingrid en juf Liesbeth