Sinterklaas op school

Vandaag was het dan zover, Sinterklaas zou een bezoek komen brengen aan onze school. Vol verwachting en een bonzend hart, stonden we met de hele school op de parkeerplaats te wachten . Na lang wachten kwam er ineens een paardenwagen aanrijden , met daarin een aantal Pieten. Maar geen Sinterklaas te bekennen... Tot plots de deur openging en de beste Sinterklaas IN de paardenwagen stond! Het bleek dat Amerigo een hoef was verloren en Sinterklaas hem snel naar de smid had gebracht. Die kon hem gelukkig een lift aanbieden naar onze school, zodat we hem toch nog op tijd konden verwelkomen. Na een hartelijk welkom door juf Trees, ging het grote feest van start. De kinderen van de onderbouw hebben samen een Sinterklaas programma gevierd met de Sint en zijn Pieten. De midden- en bovenbouw hebben samen surprise gehouden in de eigen klassen. De heerlijke ochtend had plaatsgevonden, we zijn benieuwd wat het heerlijk avondje zal brengen...