Groep 7/8 op pad voor stichting Kinderpostzegels Nederland!

Groep 7/8 op pad voor stichting Kinderpostzegels Nederland!

Vanaf woensdag 23 september a.s. gaan ruim 140.000 basisschoolkinderen in Nederland op pad tijdens de Kinderpostzegelactie. Groep 7/8 doet ook mee. Dit jaar zetten de kinderen zich in voor de ruim 90.000 kinderen in ons land die geen veilige thuisbasis hebben.

De kinderen kunnen Kinderpostzegels verkopen, maar natuurlijk ook kaarten voor de feestdagen en andere leuke producten zoals anemonenbollen en blikjes met vrolijke Dummie de Mummie-pleisters. Daarnaast kan er dit jaar ook weer gekozen worden voor een eenmalige donatie voor een veilig thuis. 

De actie in aangepaste vorm.
Op actiekpz.nl vind je alle informatie over hoe de stichting de Kinderpostzegelactie hebben aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Met korte video's legt de stichting uit hoe de kinderen de producten kunnen verkopen met de verkoopbox, maar ook hoe ze digitaal langs de deuren kunnen gaan. We kunnen ons namelijk voorstellen dat kinderen het vanwege corona niet prettig vinden om aan te bellen, dus zijn er meerdere mogelijkheden om toch mee te doen. 

Deze landelijke actie start op woensdag 23 september, precies om 12.00u.
De kinderen van groep 7/8 zijn dus om 12.00u uit zodat ze direct kunnen starten met het verkopen van de kinderpostzegels.
De leerkracht van groep 7/8 zal om 12.00u de kinderen die moeten oversteken, veilig overzetten!

Wij wensen onze leerlingen heel veel succes!

Terug naar overzicht