Eitje tik wedstrijd

Vandaag was het dan zover, de grote eitje tik wedstrijd op school. Alle kinderen hadden zorgvuldig een hardgekookt ei meegebracht naar school. Sommigen hadden er zelfs twee bij. Met ons schoudermaatje deden we de eerste ronde. Aftellen en de eitjes tegen elkaar tikken. De winnaars mochten daarna tegen elkaar strijden, totdat we onze klassenkampioen hadden. Jayden was vandaag de geluksvogel! Hij mocht als klassenvertegenwoordiger op het podium tegen de winnaars van groep 1-2, 5-6 en 7-8. De grote school winnaar was Dean uit groep 8. Van alle eitjes die kapot zijn gegaan, hebben een paar mama's heerlijke eiersalade (op toastjes) gemaakt! Die mochten we opeten tijdens de Paasviering. Lees verder bij het bericht Paasviering.