Lancering unieke App en nieuwe website

• Lancering unieke App en nieuwe website

Goede communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. We blijven hierin graag bij de tijd. Daarom zijn we op zoek gegaan naar middelen die zo goed mogelijk aansluiten bij de communicatiebehoefte van ouders en leerkrachten van nu. Zodat we onze communicatie met ouders kunnen verbeteren en professionaliseren. Dankzij de medewerking van zowel ouders, directeuren als leerkrachten, presenteren we met trots deze nieuwe website, én ook een super handige App, waarmee ouders alle informatie met betrekking tot de school en hun kind voortaan op één centrale plek kunnen vinden. Ouders zonder smartphone of tablet kunnen dezelfde informatie vinden via het online ouderportaal op deze website. Hiermee hopen we alle ouders een prachtig, zeer gebruiksvriendelijk en ook veilig platform te bieden, waarmee zij niet alleen goed op de hoogte worden gehouden van belangrijke informatie, maar ook op een leuke wijze betrokken worden bij de groep. Meer weten over de App? Klik dan hier.

Eindbedrag Sponsorloop

Eindbedrag sponsorloop!

IJsjes voor de hele school

IJsjes voor de school.

Sponsorloop

Sponsorloop voor Stichting ALS!