Leerlingenraadsleden naar gemeentehuis Cranendonck.

• Leerlingenraadsleden naar gemeentehuis Cranendonck.

Leerlingenraadsleden BS St Andreas in gesprek met beleidsmedewerker gemeente Cranendonck. (Dinsdag 14 februari 2017)

Verslag leerlingenraadsleden:

De eerste vraag is over de gymmaterialen. Wij hebben niet genoeg gymmaterialen waardoor we sommigen lessen niet kunnen doen. Men. Kamps zegt: elke school heeft recht op genoeg gymmaterialen. De gemeente gaat hier natuurlijk over maar heeft dit uitbesteed aan een  Vrijetijdsbedrijf. De gemeente gaat dit oppakken en wij daar horen we nog over.

De tweede vraag gaat over het speellokaal voor groep 1-2. Zij kunnen in de school niet gymmen en maar een keer in de week in de gymzaal. Er zijn vier architecten geweest die met geld van de gemeente een school hebben gebouwd en zolang we niet meer leerlingen hebben moeten we het er mee doen. De leerlingenraad moet een brief sturen over het gebruik van de gebouwen van Kleurrijk. En dat gaat de leerlingenraad doen. We kunnen toestemming vragen om spullen te bergen in Kleurrijk. Als het weggaat kunnen we de gemeente vragen voor een nieuwe ruimten.

De leerlingenraad bedankt voor de antwoorden.

Aanwezig: Henk Kamps, Anne Meijer, Marjet van Poppel, Joris Hermsen,  Luc van der Pasch en Lucas van Haperen.

Eindbedrag Sponsorloop

Eindbedrag sponsorloop!

IJsjes voor de hele school

IJsjes voor de school.

Sponsorloop

Sponsorloop voor Stichting ALS!