Kersttekening van groep 3/4 & 5/6

• Kersttekening van groep 3/4 & 5/6

Afgelopen maandag (11 december) zaten alle kinderen vol verwondering te kijken naar de prachtige witte wereld die buiten tevoorschijn kwam. De start van een prachtige kersttijd kon niet mooier beginnen!

Helaas belette de sneeuw wel ons buiten spelen... Met allerlei kriebels in onze lijven als gevolg :-) Dus bedachten de juffen een alternatieve opdracht voor de namiddag.

In het teken van Kerstmis en vooral: van gezellig samen zijn, gingen we groepsdoorbrekend aan de slag. We kregen een maatje van de andere groep 'toegewezen' en we gingen samen kleuren. Wat zagen de juffen mooie staaltjes van samenwerking!

Al onze tekeningen samen vormden dan weer 1 grote prachtige kersttekening. Deze kan je bewonderen aan het raam van de leesplaneet (bieb op school). Voor foto's kijk in het album!

De laatste periode van dit ...

De laatste periode van dit schooljaar mei 19

De laatste periode van dit schooljaar

Pasen

Een zonnig Pasen vieren op school.

Koningsspelen 2019

Over een week is het alweer zover, de Koningsspelen.