Koningsspelen 2018

• Koningsspelen 2018

Wat hebben wij vandaag geboft met de Koningsspelen! Het was super mooi weer (voor sommigen toch een beetje te warm), waardoor we alle spelletjes lekker buiten konden spelen. Eerst hebben we met z'n allen lekker ontbeten met een heus Koningsontbijt. Sommige kinderen hadden zo'n honger, die aten wel 4 boterhammen!! Daarna hebben we de Koningsspelen geopend met de dans van Kinderen voor kinderen, de Fitlala.

Met de hulp van mama's hebben we 10 leuke spelletjes gespeeld. Tussendoor extra waterpauzes ivm het warme weer. En natuurlijk kregen we ook ranja en een heerlijk zelfgebakken wafel (Chantal, mama van Boy, dank je wel !!)  En als afsluiting van een super geslaagde ochtend, een welkom IJSKOUD ijsje!

Alle ouders, dank je wel voor jullie hulp! Samen hebben we er een gezellige, sportieve Koningsspelen van gemaakt!

de juffen van groep 1-2 en 3-4

Pasen

Een zonnig Pasen vieren op school.

Koningsspelen 2019

Over een week is het alweer zover, de Koningsspelen.

carnaval

Nog een paar nachtjes slapen!