Les over edelstenen

• Les over edelstenen

Vanmiddag kwam Ilse, de mama van Vianne, bij ons in de klas voor een gastles. Deze les ging over edelstenen en hun energie. We zijn gestart met een visualisatie oefening, waarbij we contact maakten met de aarde. Ilse liet ons allemaal een steen uitkiezen, die in een kring lagen. Deze steen mochten we bekijken en vasthouden. Sommige kinderen hadden een steen gekozen, die hen een onprettig gevoel gaf. Zij mochten de steen wisselen. Ilse kon bij een een groot aantal stenen vertellen, wat voor edelsteen het was, waar de steen goed voor is en wat hij bij mensen kan doen. Ter afsluiting mochten we een regenboog hart kiezen met daarop een boodschap. En ook mochten we een steen uitkiezen, die we mochten meenemen naar huis.
Ilse, ontzettend bedankt voor deze rustgevende, inspirerende en energievolle les!

Mad Science!

Mad Science

Schoolplein in een nieuw jasje

Schoolplein in een nieuw jasje!

Drakenridder verslagen op de ...

Drakenridder verslagen op de Andreas school

Hoogstaand bezoek van ridder Ray en ridder Bjorn.