Koningsspelen 2019

• Koningsspelen 2019

Over een week is het alweer zover,  de Koningsspelen. Normaal gesproken vieren we dat de vrijdag voor de meivakantie, maar aangezien dat op vrijdag 19 april (Goede vrijdag) valt, is het nu een weekje eerder.

Groep 5-8 gaat deze dag op de fiets naar de Zuiderpoort, waar zij met alle scholen uit Cranendonck een sport- en spelletjesochtend hebben.

Groep 1-4 start deze feestdag met een gezamenlijk Koningsontbijt. Hiervoor hebben de kinderen een bord, beker en bestek nodig, allemaal voorzien van naam (en in een plastic tasje, zodat de vieze spulletjes weer mee terug naar huis kunnen). Na het ontbijt gaat het officiële programma van start. We trappen de dag af met de Pasapas van Kinderen voor kinderen. Onder begeleiding van hulpouders gaan we spelletjes spelen, in en rondom de school. Er zal gezorgd worden voor een lekkere traktatie en een glaasje drinken.

De ochtend zal in de eigen groep afgesloten worden, zodat de kinderen rustig het weekend in kunnen.

Iedereen mag deze dag in het oranje gekleed naar school toe komen. We hopen op mooi en droog weer.

Groetjes,

juf Sylvia, meester Job en juf Ingrid.

Fris van start!

Fijne zomervakantie

Tijd voor vakantie!!!

Continurooster op de St. ...