Pasen

• Pasen

Wat een geluk dat we op deze zonnige dag Pasen mochten vieren op school! We startten de dag met een eitje-tik wedstrijd in iedere klas. De kampioen van iedere klas mocht op het podium de grote finale spelen. Esmey uit groep 1-2, Nina uit groep 3-4, Silke uit groep 5-6 en Moenza uit groep 7-8 gingen de strijd aan. Moenza bleek uiteindelijk de grote winnares! Het Paascircuit ging van start. De kinderen konden zowel binnen als buiten spelletjes spelen, in een samengesteld groepje. Het circuit bestond uit de volgende spelletjes: eieren zoeken bij de Paashazen, eier-race, jeu-de-ei, Paashaasje prik, Paas-memorie, Boter-haas-eieren, Eitje blazen en een lekkere traktatie van onze gekookte eieren, namelijk vers gemaakte eiersalade!

Wat een enthousiasme en plezier hebben we deze ochtend gezien!

Alle hulpouders, ontzettend bedankt voor jullie inzet! Wij wensen iedereen een zonnig Paasweekend en een prettige meivakantie! Maandag 6 mei zien we elkaar graag weer terug!

Jaarverslag MR. 2018-2019

Voorleeswedstrijd

De finale van de voorleeswedstrijd

Herfstvakantie