carnaval

• carnaval

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: carnaval op school! Om er samen een geweldig feest van te maken, hebben we een paar afspraken gemaakt.

1. Alle kinderen komen op normale schooltijd verkleed naar school. Losse dingen zoals zwaarden, schilden, geweren en andere losse dingen laten we thuis.

2. We vieren het carnavalsfeest samen met jeugdprinses Sam & jeugdprins Dylan. En er komt nog een gast van (carnavals) koninklijke aard.

3. De school zorgt voor iets lekkers om 10.00u . Ook blijven de kinderen allemaal op school eten, voordat het 12.30u is. We komen dus met een volle buik naar huis.

4. We nemen alleen papieren serpentines mee, die je uit kunt blazen.

5. De kinderen kunnen op school geschminkt worden tijdens een circuit. Het is niet de bedoeling, dat ze de schmink van thuis op school eraf halen, om op school geschminkt te worden.

We hopen er samen een gezellig leuk carnavalsfeest van te maken! Alaaf alaaf alaaf!

de carnavalswerkgroep.

Voorleeswedstrijd

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de lokale ronde van ...

Flyer open dag

Beste ouders, 30 Januari en 15 februari zijn er open dagen.

Kerstmis op school

Vandaag was het dan zover, Kerstmis op school.