Kerstmis op school

• Kerstmis op school

Vandaag was het dan zover, Kerstmis op school. Iedereen kwam vandaag op zijn kerstbest naar school. Daar werd in de ochtend een "normaal" programma gedraaid, maar vanaf 12 uur ging het kerstprogramma van start. Alle kinderen van groep 1-8 hebben samen met de juffen, meesters en meester Rik gegeten in de grote hal. Een heerlijke kop soep, een worstenbroodje en een broodje knakworst stonden op het menu. Wat werd er gesmuld! Met een heerlijk kerstkoekje als toetje hebben de kinderen buiten gespeeld, zodat er binnen opgeruimd kon worden en de kerstworkshops klaargezet konden worden. De kinderen hebben vorige week zelf voor een workshop mogen kiezen. Bij juf Sylvia en meester Jaap maakten de kinderen prachtige kerststukjes. Bij juf Ingrid en meester Job maakten de kinderen allerlei kerstknutsels met ijslolly stokjes. De glitter was hierbij ook niet te missen .. Bij juf Evi en meester Bas werden sfeervolle kerstlampionnen gemaakt. En bij juf Maartje en juf Alissa mochten de kinderen een eigen sneeuwman van een sok maken. Wat hing er een prettige, rustgevende sfeer in de school! Overal werd heerlijk gefröbeld, door groot en klein. De dag werd afgesloten door een muzikaal optreden van groep 5-8, die ons Jingle Bells in een meerstemmige versie liet horen! Wat knap dat zij dit konden! Morgen nog een laatste ochtend, voordat we de kerstvakantie ingaan. Vanuit deze plaats wensen wij iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde!

Team bs St.-Andreasschool

Fris van start!

Fijne zomervakantie

Tijd voor vakantie!!!